Skovgaard Museet

Nyhedsbrev fra Skovgaard Museet

Bliv orienteret om særudstillinger og andre arrangementer gennem museets nyhedsbrev. Send en mail til post@skovgaardmuseet.dk med dit navn og emnet tilmelding, for at modtage vores nyhedsbrev.

Lærernetværk
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for undervisere, hvor vi fortæller om aktiviteter og undervisningsmateriale tilknyttet til Skovgaard Museets særudstillinger og samlinger.

Send en mail til post@skovgaardmuseet.dk med navn, fag og hvilken skole du kommer fra, for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Bliv medlem af Skovgaard Museets venner
Få invitation til alle museets udstillinger, koncerter, foredrag og meget andet for 200 kr. om året.

Send en mail til post@skovgaardmuseet.dk med navn, adresse og tilmelding til museets venner eller send en tilmelding med posten til:

Skovgaard Museet
Domkirkestræde 2-4