Gå på opdagelse i kunsten med museets App til iPAD

App i brug

Har du iPad? Så kan du opleve Skovgaard Museet og dets kunstsamling, uanset hvor du befinder dig i verden. Læs, se film og bliv overrasket gennem denne virtuelle museumsguide.

I anledning af Skovgaard Museets 75-års jubilæum i 2012 skabte museeten applikation til iPad, der giver en introduktion til museet og hele 75 hovedværker fra samlingen.

Få din egen omvisning på museet
Med Skovgaard Museets app kan du gå på opdagelse i museets samling på en helt ny måde. På app'en får du formidlet museets bedste kunstværker og historier om Skovgaard-familiens kunstnere. App'en er brugervenlig og med et klassisk og stilrent design tilpasset museets profil og fyldt med billeder, tekst og video, så du kan opleve kunsten i dit eget tempo og få din helt egen virtuelle omvisning på museet.

Screen5 Screen4

Screen3 screen1

App'en kan med fordel bruges som undersøgelse forud for et besøg eller som fordybelse efter et besøg, men den fulde oplevelse får man på museet, hvor man er tæt på kunsten og kan opdage historierne bag kunstværkerne - for eksempel via en Augmented Reality-effekt. Augmented Reality er kombinationen af virkelige objekter og computergenerede data (virtual reality), som blandes sammen på en skærm i realtime. På museet bruges Augmented Reality til at scanne udvalgte værker, som iPad'en genkender, hvorefter en animation lægger sig ovenpå det kunstværk, som man ser på igennem iPad'en - herigennem kan relevante film om værkerne hentes.

Denne digitale platform er også særdeles velegnet i undervisningssammenhænge, da det er nemt at navigere rundt i og sammenholde informationen om de enkelte værker og kunstnere.

 

 

APP

Information

App'en er gratis og findes på AppStore / iTunes. Du kan brug din egen iPad eller låne én i skranken på museet.

Se præsentationsvideo her

App'en er lavet i samarbejde med REDIA og er støttet af Kulturarvsstyrelsens formidlingspuljer og Region Midtjyllands kulturpulje.

For yderligere information, kontakt museumsinspektør Kathrine Svanum Andersen på telefon eller e-mail ksa@skovgaardmuseet.dk.